Narudžbe i povrati

U slučaju reklamacije, oštećenja prilikom dostave, pogreške kod prijenosa podataka ili nekog drugog nedostatka, molimo vas da nam se javite u roku od dva radna dana od primitka pošiljke. Kupac je dužan uputiti reklamaciju LeLoo design d.o.o. trgovini i to e-mailom na info@nosime.eu, telefonski na telefon 095 361 8835, pismeno u zakonskom roku od 14 dana. 

Pravo na reklamacije korisnik stječe ako:
• roba nije isporučena po uputama iz narudžbe
• isporučena roba ne odgovara standardima
• je došlo do oštećenja prilikom isporuke

Pri primitku robe provjera ispravnosti narudžbe ovisi o kupcu te je kupac dužan da usporedi primljene artikle s računom. Ukoliko nešto nedostaje, to je odmah nužno napomenuti jer se naknadne reklamacije neće uvažavati.

Sve navedene pritužbe riješit ćemo u dogovoru s naručiteljem, odnosno primateljem robe.

Ugovor možete jednostrano raskinuti u roku od 14 dana bez navođenja razloga.

Ako jednostrano raskinete ovaj Ugovor, izvršit ćemo povrat novca koji smo od Vas primili, isključujući troškove dostave, bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kada smo zaprimili Vašu odluku o jednostranom raskidu ugovora.

Povrat novca bit će izvršen na isti način na koji ste Vi izvršili uplatu. U slučaju da pristajete na drugi način povrata plaćenog iznosa, ne snosite nikakve troškove u odnosu na povrat.

Povrat novca možemo izvršiti tek nakon što nam roba bude vraćena i zaprimljena. Troškove povrata robe snosi kupac a slanje zamjenske robe u potpunosti snosi LeLoo design d.o.o. Odgovorni ste za svako umanjenje vrijednosti robe koje je rezultat rukovanja robom, osim onog koje je bilo potrebno za utvrđivanje prirode, obilježja i funkcionalnosti robe.


Pisani prigovor potrošača

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno čl. 10. st. 1. - 3. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14),

Obavještavamo potrošače da pisani prigovor kojim iznose svoje nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu dostaviti poštanskim putem na adresu:LeLoo design d.o.o.
Dubravka Ivančana 4
10090 Zagreb

ili poslati putem e-maila na: info@nosime.eu

Sukladno čl. 10. st. 5. Zakona o zaštiti potrošača (NN 41/14), na Vaš pisani prigovor očitovat ćemo se odgovorom u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka Vašeg prigovora.

U pisanom prigovoru molimo napišite Vaše ime i prezime te adresu za dostavu odgovora.
Za telefonske upite, komentare, sugestije i prigovore stojimo na usluzi i na info telefonu: 095 361 88 35

Upoznaj i iskoristi sva svoja prava kao KUPAC !
http://prava-potrosaca.hr